Vinder Hobro Superligaen til odds 67

Download Bet365 PokerInden Superligaen gik i gang, var der ikke mange, der spåede Hobro de store chancer. Det var vel og mærker chancerne for, at de overlevede i Superligaen, og ikke chancerne for, at de blev danske mestre. Du kunne få pengene over 1001 gange igen på Hobro, hvis det skulle lykkes dem at blive danske mestre, men det odds er nu langt, langt væk.

Hobro startede Superligaen ud med en sejr over OB, og selvom det i runden efter blev til et nederlag på Randers, så lykkedes det Hobro at besejre Brøndby med 2-0 og runden efter slog de FCK med 0-3 i Telia Parken. Et resultat der overraskede alt og alle, og et resultat der var en større sensation, da det højeste odds i en Superligakamp blev udbetalt siden 2006, da Sønderjyske formåede at slå Brøndby på Brøndby stadion.

Læs mere om betting her

 

Odds på Hobro blev slashet

I 5. runde spillede Hobro uafgjort 0-0 på hjemmebane mod FC Nordsjælland, og det har efterladt den nordjyske klub på en 2. plads med blot to point op til førstepladsen, som i øjeblikket er FC Midtjylland.

Den flotte pointhøst i de første 5 runder har betydet, at oddset på Hobro er slashset helt enormt. De er naturligvis ikke favoritter til at vinde Superligaen, det er de langt fra, men oddset er alligevel gået fra 1001 til sølle odds 69.00.

På trods af de flotte resultater, så er Hobro stadig 2. favorit til at rykke ud af Superligaen. Lige pt. er Silkeborg på en sidsteplads, og det giver lige nu odds 1.36, hvis de rykker ud af Superligaen. I hælene på dem kommer Hobro, som du kan få hele odds 2.40 på, at de rykker ned. Inden sæsonen gik i gang kunne man ikke engang få odds 1.10 på samme spil. Det siger lidt om, hvor flot Hobro har klaret sig i de første runder af turneringen.