Pokerforum

Der kan være mange fordele ved at tilmelde sig et pokerforum, hvis man er ny til poker eller bare søger nogle at diskutere pokerstrategi med og lære fra.

Hos PokerNet.dk driver man Danmarks største pokerforum med flere end 20.000 registrerede brugere, og hos PokerNet har man et udtryk der hedder “PokerNet Ved Alt”. I kategorien PNVA kan du nærmest få en uddannelse i Livets Skole, for uanset hvad du måtte søge svar på, kan du få svaret på PokerNet.dk.

Det er selvfølgelig Poker der er i højsædet her, for på PokerNet er Poker selvfølgelig det naturligvis omdrejningspunkt. Det betyder dog ikke, at der ikke diskuteres sportsbetting, politik og underholdning – og gerne en kombination af disse.

Debatten kan stikke af til tider, og tonen kan være hård, men PokerNets dygtige team af administratorer, sørger for at opretholde den gode ro og orden i debatten.

 

PokerNet_forum

Der er altid gang i den på PokerNet.dk, hvor tusindvis læser – og skriver med – hver eneste dag.

 

Pokerforum med lir og underholdning

Et pokerforum med mere end 12 år på bagen, og hvor de største pokerprofiler i Danmark – som Team PokerStars Pro’en Theo Jørgensen og tidligere danske verdensmester Peter Eastgate – har slået, og stadig slår, sine folder.

PokerNet er stedet hvor størstedelen af den danske pokerelite har lært at træde deres første pokerfodspor, og mange af dem vender regelmæssigt tilbage, og byder ind solide poker-guldkorn i håndanalyserne eller i tråde om livepoker.

Men det der får de fleste PokerNettere til at vende tilbage dag efter dag og tjekke pokerforummet, er den megen “lir” der findes i de mange tråde. Når PokerNetterne rejser og spiller poker rundt omkring på kloden, deler de lystigt ud af de slibrige detaljer, og der bliver som regel ikke lagt fingre imellem. Underholdningen er helt i top på dette forum, og det samme er kvaliteten i pokerdebatten.

Nyd også godt af mere end 500 gratis pokervideoer, som er tilgængelige på sitet. Her kan du lære fra dygtige instruktører, som sætter dig ind i tankegangen, når der analyseres pokerhænder. Det kan flytte dit spil til helt nye højder, og er stærkt anbefalelsesværdigt.

PokerNet.dk

 

Ultimativ Las Vegas Poker Guide

På pokerforummet hos PokerNet kan du ofte læse rejsebeskrivelser fra medlemmer, som er ude i den store verden og er faldet over et slag kort. Mange af disse beskrivelser stammer fra Las Vegas, som jo er pokerens Capital of the World.

Las Vegas er hvor det hele startede med Johnny Moss, Doyle Brunson, Amarillo Slim og alle de gamle kort-gangstere fra 1960’ernes Las Vegas. I dag er poker ikke længe en snusket spil der foregår i et baglokale med pistoler på bordene og risikoen for at blive rullet på parkeringspladsen – poker i Las Vegas er Big Business, og det trækker tusindvis af pokerspillere til. Således er også mange af PokerNets medlemmer draget til Las Vegas, og har gennem det seneste årti bidraget til den famøse PokerNet-lir, med levende fortællinger om byen, som ellers skulle siges at opsluge enhver  hemmelighed.

PokerNet.dk har udarbejdet den ultimative Las Vegas Poker Guide, og den henvender sig til alle som skal til Las Vegas for første, anden, tredje… ja, enhver der skal til Las Vegas og spille poker.

I Las Vegas Guiden kan du læse om hvordan du kommer ind på de hotteste natklubber, hvor du finder billige flybilletter og hotelværelser og selvfølgelig en masse om dét at spille poker i Syndens By.

Hvis du skal til Vegas, så giv guiden et kig. Det kan potentielt spare dig en håndfuld dumme “lære-dollars” eller to.