Pokerbonus

Når man spiller poker – uanset om man forventer at vinde en masse penge eller er indstillet på at tabe hver en krone før eller senere – er det en god idé, at spille med en aktiv pokerbonus på sin konto.

Pengene varer nemlig længere, når du spiller en pokerbonus fri, og det skyldes, at du optjener Players Points når du spiller poker for rigtige penge.

Hos Bet365 får du mulighed for at spille tonsvis af turneringer og cash games, og da de ligger lokaliseret på det anden største pokernetværk i verden er der altid masser af action.

På den måde lever dit første indskud længere, når du husker at aktivere velkomstbonussen, og formår du at vinde mens du spiller pokerbonussen fri, har du et meget større overskud, når det er tid til at cashe ud og finde en ny pokerbonus.

 

Bliv Poker VIP og få belønninger

Ønsker du at blive hos dit pokersite efter pokerbonussen er spillet fri, er det ikke slut med at få penge efterhånden som du spiller. Godt nok får du ikke længere bonusudbetalinger (medmindre du kan få en reload bonus, hvilket pokerudbyderne tilbyder fra tid til anden), men de fleste – for ikke at sige “alle” – pokersites tilbyder et VIP Program, hvor du får kontante belønninger alt efter dit aktivitetsniveau ved bordene.

Jo mere du spiller, desto højere bliver den procentdel af din samlede betalte rake, du får tilbage løbende.

Normalt fungerer det sådan, at du kan veksle dine sammensparede point til turneringsbilletter eller kontante bonusser, men de største pokersites som Danske Spil og PokerStars har også fede VIP Shops, hvor du kan købe merchandise, elektronik og meget andet for dine point.

 

Party Poker Bonuskode

Som ny kunde hos Party Poker er det vigtigt at man bruger en specifik bonuskode for at være berettiget til at få maksimal sign-up bonus. Med en sign-up bonus har du mulighed for at maksimere dit spil i den første tid hos Party Poker, og det er en klar fordel at bonusserne er over standarden da de derved er nemmere at spille fri.

Brug Party Poker bonuskode PNPARTY for maksimal 3000 kr. bonus.

Vil du vide mere om Party Poker bonuskoden, kan du læse med herunder, hvor vi kommer med en grundig anmeldelse af Party Poker som pokerrum, og de fordele du får som spiller hos Party.

Læs mere om Party Poker Bonuskode

 

888casino_velkomstbonus_2