Party Poker Bonuskode

Brug af Party Poker bonuskode

Som ny kunde hos Party Poker er det vigtigt at man bruger en specifik bonuskode for at være berettiget til at få maksimal sign-up bonus. Med en sign-up bonus har du mulighed for at maksimere dit spil i den første tid hos Party Poker, og det er en klar fordel at bonusserne er over standarden da de derved er nemmere at spille fri.

Brug Party Poker bonuskode PNPARTY for maksimal 3000 kr. bonus. Billedet ovenfor viser hvordan koden indtastes efter oprettelse af konto.

Få din poker bonus her!

Fordele ved bonus

De store fordele ved at spille med en bonus er at du spiller penge fri i takt med at du bidrager med rake til Party Poker. Det betyder at alle gebyrer du betaler for at spille STT eller MTT turneringer, samt den faste rake som er i cash games vil udløse Party Point som derved udløser din bonus i små portioner.

Du kan som kunde spille din start-bonus fri og derefter købe en ny bonus med de optjente point du har fået i perioden. I princippet betyder det at ved brug af Party Poker bonuskode ved første indskud altid være bonus at spille fri da de points der optjenes mens den første indskudsbonus frispilles efterfølgende kan bruges til at købe en ny bonus.

Læs mere om poker bonus her

Information om Party Poker

Party Poker er efterhånden et af de mest travle pokersites med en dansk spillelicens.

Hundredvis af spillere har på det seneste oprettet en konto hos Party Poker, fordi spillene er meget bløde, mulighederne for en høj rabat procent er til stede og så er det et helt sikkert sted at være kunde i og med at selskabet bag Party Poker består af giganten Bwin og Party Poker selv.

Cash games

Der findes masser af cash games 24 timer i døgnet hos Party Poker. Du kan spille alle de populære varianter som No Limit Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha, Fixed Limit Texas Hold’Em og meget andet. Du finder cash games på alle tænkelige takster. Fra $0.02 / $0.04 og helt op til $250/$500 hvilket gør udvalget markant større end mange andre konkurrerende udbydere.

Turneringer

MTT eller Multi Table Tournaments som det fulde navn er, findes der masser af typer af hos Party Poker. Indskuddene varierer meget, og der kører blandt andet særlige point-turneringer døgnet rundt hvor du kan bruge dine optjente point på at købe dig ind og spille dig til et sæde i en af deres mange store online turneringer eller f.eks. en World Poker Tour pakke.

STT turneringer

Sit N Go turneringer er der også masser af aktivitet i. Desuden kan du som spiller hos Party Poker glæde dig over at gebyret for at spille med i STT turneringer aldrig overstiger $10 hvilket gør denne udbyder til et markant bedre valg end så mange øvrige der tager op til $150 mere i gebyr for de dyreste turneringer. Du finder desuden også Heads-up turneringer i STT formatet hvilket giver plads til at øve ens kompetencer yderligere.

Skattefrihed

Party Poker har licens til at udbyde spil på Gibraltar og hører derfor under EU. Desuden kan det oplyses at Party Poker har søgt bindende svar fra det danske skattevæsen om hvorvidt ens gevinster og bonusser er fritaget fra beskatning. Til dette svar var konklusionen at alt der vindes hos Party Poker er skattefrit hvilket er endnu en solid grund til at vælge denne side.

Reload bonusser

Fra tid til anden giver Party Poker dig mulighed for at få en reload bonus der kan give dig et ekstra boost på bordene og give dig flere penge på kontoen i løbet af kort tid. Der er ikke fastsat nogen præcis tidsramme for dette, men hvis du opretter en konto og tilmelder dig deres nyhedsbrev vil du altid blive informeret om når nye reload bonusser er tilgængelige. Hold øje med din konto da en reload bonus også kræver en speciel Party Poker bonuskode

Rakeback

Modsat mange andre pokersites har Party Poker valgt at fjerne den faste rakeback rate og i stedet operere med et VIP system som gør at du kan spille dig til en højere rakeback end det ellers ville være tilfældet hvis du fik en fast rate. Det betyder at du selv er herre over hvor meget du får ud af dit spil, og for de meget aktive spillere er der mulighed for at få 50 % i Party Poker rakeback ved at købe bonusser for ens optjente point.

Læs mere om rakeback her

Månedlige kampagner

Næsten hver måned annoncerer Party Poker en kampagne hvor du kan spille dig til ekstra kontanter, turneringspakker eller noget helt tredje. Disse spændende kampagner kan gratis deltages i, og eventuelle gevinster påvirker ikke din sign-up bonus eller andet du måtte blive belønnet med gennem VIP systemet.

Et af de helt store tilløbsstykker er den store søndagsturnering, hvor der spilles om tusindvis af dollars. Masser af danskere har haft succes i denne turnering, og den betragtes af alle bedre danske spillere som en turnering, der skal spilles hver søndag.

Grunde til at vælge party poker

Party Poker er et anerkendt navn inden for online poker og det er ikke noget der har rokket sig i de mere end 10 år som selskabet har på bagen. Skattefriheden for danske kunder og de mange flotte tilbud som lanceres gør Party Poker til et ideelt sted at spille. Med det store udvalg af spil samt mulighed for rakeback er der ganske enkelt tænkt på det hele, og det er også derfor Party Poker varmt kan anbefales.