Odds på vinderen af EM i fodbold 2016

bet365-300x300Sommerens store fodbold begivenhed bliver uden tvivl EM i fodbold, som afholdes i Frankrig.

Selvom det ikke lykkedes Danmark at kvalificere sig, skal der nok blive masser af aktion, blandt andet vil der være tusindvis af odds på selve turneringen samt på de enkelte kampe.

I denne betting-artikel kigger på favoritterne til den samlede sejr i turneringen.

Spil på EM 2016 i Frankrig her >>

 

Favoritterne

I følge bookmakerne er der tre nationer, som har lidt bedre muligheder for at vinde mesterskabet end de resterende. De forsvarende verdensmestre fra Tyskland, er naturligvis umulige at komme uden om, deres meget homogene og dynamiske spillestil, gør dem rigtig svære at slå, og når du så tilsætter store individualister som Manuel Neuer i målet, Mesut Özil på midtbanen og Thomas Müller i angrebet, har du et hold, som kan spille på alle tangenter. De tre spillere er selvfølgelig ikke alene om at afgøre kampene, for den tyske landstræner Joachim Löw har virkelig fået skabt et kollektiv, som spiller solidt uanset hvilke spillere der er på banen og deres spilsystem er indarbejdet grundigt hos alle spillere på holdet.

Tyskerne giver odds 4,00 lige nu hos Bet365, hvis du tror de vinder EM i fodbold.

Det andet hold, som bookmakerne forventer kommer til at dominere og kan gå hele vejen til finalen, med mulighed for at tage den endelig sejr, er værterne fra Frankrig. Frankrig er også et rigtig stærkt hold, hvor der er kvalitet på alle pladser, og hjemmebane fordelen booster blot franskmændenes chance for at tage EM-titlen på hjemmebane, ligesom de gjorde det med VM tilbage i 1998. Ved sidste EM slutrunde røg franskmændene allerede ud ved kvartfinalen, dengang mødte man de senere vindere fra Spanien og tabte 2-0. Til denne slutrunde er der et par spændende stortalenter, der forventes indtage hovedroller, når jagten på guldet indledes. Raphael Varane i forsvaret, som til daglig spiller i Real Madrid bliver bare bedre og bedre. På midtbanen funkler Paul Pogba som den lysende stjerne hos italienske Juventus, hvilket har fået flere klubber til at jage den unge franskmand og i angrebet kunne der blive mulighed for at kun 19 årige Anthony Martial kunne få lov at vise sine evner.

Frankrig giver odds 4,50 hos Bet365.

Sidste mandskab, som er spået gode muligheder for at kunne gå hele vejen er Spanien. Spanien havde en gylden generation frem til VM i 2014. Efter at have sejret ved tre mesterskaber i træk gik det galt for spanierne, hvor de røg ud allerede efter det indledende gruppespil. Mange talte om metaltræthed, men spanierne havde ikke selv nogle brugbare undskyldninger. De har dog taget revanche i kvalifikationen, hvor holdet suverænt har kvalificeret sig med 9 sejre og kun et nederlag i de 10 kvalkampe. Holdet har kun lukket 3 mål ind og spanierne virker igen sultne efter at vinde.

Profilerne er ikke længere Xavi og Andres Iniesta og Fernando Torres. De hedder nu i stedet David de Gea på mål, Fransico Fabregas på midtbanen og Diego Costa i angrebet.

Hvis du tror Spanien kan tage mesterskabet giver de lige nu odds 6,00 hos Bet365.

Outsiderne

Fra de tre mesterskabsaspiranter er der et pænt stykke ned til de resterende hold, i følge Bet365.

Bookmakeren har således vurderet fire hold til at kunne drille de tre store nationer ved slutrunden.

Belgien og England er vurderet som de to hold der har bedst mulighed for at kunne gøre noget ved favoritterne. Begge hold har topspillere, som kan afgøre kampe, og en solid bredde, som gør dem i stand til at konkurrere på højeste niveau uanset skadessituationen eller formen på enkelte spillere.

Begge hold giver odds 12,00 lige nu hos Bet365, hvis man tror de kan gå hele vejen og tage titlen.

Italien og Portugal ligger i det næste lag. Italien har over en længere periode haft svært ved for alvor at ramme forventningerne fra det fodboldkræsne publikum, hvor kun sejre tæller. I kvalifikationen har italienerne dog ikke tabt en kamp, så det kan være at det begynder at lysne for den azurblå fodboldnation. Portugal er båret af allestedsnærværende Cristiano Ronaldo, som uden tvivl er den mest hypede spillere ved slutrunden. Han har i flere år bevist at han kan bære et helt hold på sine skuldre, qua sin mange kvaliteter og det kan helt enkelt koges ned til at Portugals chance afhænger af om Ronaldo har en god turnering.

Italien og Portugal giver begge odds 17,00 hos Bet365, hvis man mener de kan tage titlen i Frankrig.

 

Se alle odds på fodbold-EM 2016 i Frankrig >>

 

bet365-580x330