Ny kampagne med penge og gadgets hos NordicBet Poker

Kontanter og fede gadgets er noget de fleste drengerøve går og dagdrømmer om og nu er det blevet muligt at realisere de drømme hos NordicBet Poker. De næste fire måneder vil der nemlig blive givet for 900.000 danske kroner væk i præmier gennem et flot rake race hvor du enten kan vinde en kontant præmie eller spille dig til et sæde i en af de mange freeroll turneringer hvor vinderen kan få fingrene i et af de fede elektroniske produkter. Dette øger værdien og spændingen hos NordicBet Poker gennem det næste lange stykke tid så det er bare med at deltage.

900.000 i præmier

August, september, oktober og november byder alle på præmier for 200.000 kroner i kontanter samt produkter for 25.000. Dette er den klart bedste kampagne der nogensinde har været hos NordicBet Poker, og det er ikke noget man ønsker at gå glip af tør det godt siges. Det smarte er at alle kan være med, og så længe du bare optjener så mange point som du overhovedet kan vil du formentlig kunne tage en præmie med fra denne kampagne.

Allerede nu sidder tusindvis af spillere klar ved bordene og jo mere du bider skeer med dem og bidrager til NordicBet Poker med i rake, jo flere muligheder vil du også have for at få fat i en af de meget flotte præmier. For meget aktive spillere er det muligt at vinde 18.600 kroner i kontanter hver måned, og hvem kunne ikke bruge sådan en sum i tider som disse.

Tilmeld dig NordicBet Poker

Vil du være med eller vil du gå glip af årets kampagne, det er det eneste spørgsmål der er tilbage, og hvis du kan nikke ja til det første så skal du bare oprette dig hos NordicBet Poker nu og spille med.