Livescore – hvorfor?

hvorforMed en stigning i antallet af brugere og søgende der vender sig mod livescore hjemmesider og services, bliver flere og flere af disse lanceret. Hovedårsagen til dette er den profit de sider kan opnå ved at levere den service til en bred vifte af brugere. Men det er vigtigt at pointere at de fleste af disse sidder ikke kræver nogen form for brugerbetaling.

Så udfra det kan vi regne ud at disse sider tjener de fleste af deres penge på reklamer. Der er mange firmaer fra forskellige brancher der strategisk vælger at bruge disse sider til at reklamere for deres produkter og forskellige services.

Set fra dette synspunkt, er der mange gode grunde til at starte en sådan side, men ikke mindst også for at bruge dem.

Disse services er ikke kun til gavn for ejerne af hjemmesiderne, men også for sports fans på flere forskellige måder. Først og fremmest kan man ved brug af disse livescore services få opdateret information om hvad der foregår i kampe der foregår verden over. De af jer der ikke er sport fans kan måske ikke lige se hvor vigtigt det kan være, men for inkarnerede fans er det næsten liv eller død at kunne følge med i deres holds kampe, ligegyldigt hvor i verden de bliver spillet.

Udover denne vigtige service til de dedikerede fans, tilbyder livescore hjemmesider også værdi på andre områder. Som oftest er der debat fora, online kuponer, rabatter, konkurrencer og mange andre tiltag, der alle giver en god værdi til brugerne, giver god grund til at besøge siden, og ikke mindst vende tilbage hertil regelmæssigt for at se om der skulle være kommet nye tilbud, eller en ny spændende diskussion på forummet.

Som bruger af disse services gælder det derfor også om at holde øjnene godt åbne, og orientere sig om hvilken side der tilbyder den bedste værdi form af bonusser, analyse eller tilbud af forskellig slags, og så vil man ofte blive belønnet for at være loyal over for denne.

Livescore.dk er en af de danske hjemmesider der – som navnet antyder – har specialiseret sig i at levere resultater, statistikker og meget mere til danske sportsfans.