European Rebuy hos Betfair Poker

Betfair Poker afholder hver dag flere spændende Rebuy turneringer kaldet European Rebuy. Disse turneringer giver dig mulighed for at spille med om store garanterede præmiepuljer for relativt få penge. En af de bedste daglige Rebuy turneringer hedder $14000 European Rebuy. Som navnet indikerer, er der $14000 i garanteret præmiepulje, og du kan spille med for blot $20+$2. Disse poker turneringer henvender sig især godt til spillere som gerne vil have mulighed for at vinde store præmier for knap så store indskud.

Spillervenlig struktur

Med en spiller-venlig struktur og en høj garanteret præmiepulje er disse turneringer et godt valg for mange spillere. Betfair Poker har i det hele taget et interessant program for alle turneringsspillere, og der vil være garanterede præmiepuljer for mere end $12.000.000 hver måned. De mange penge giver dig mulighed for at få større præmier da langt de fleste andre europæiske sider ikke kan måle sig med de turneringer som findes hos Betfair Poker.

Starttidspunkt

Den spændende $14000 European Rebuy turnering starter hver dag 19.00 dansk tid, og som sagt er indskuddet på blot $20+$2, og det må siges at være et rimeligt buyin når man ser på hvor mange der er på højkant.

Der er noget for alle spillere hos Betfair Poker, hvad enten du er til store MTT turneringer, Cash games i mange varianter eller SNG turneringer. Med de store sign-up bonusser og det glimrende VIP program er Betfair Poker et oplagt for danske pokerspillere som gerne vil have en god aftale på et skattefrit pokersite.

En anden fordel ved Betfair Poker er at de afholder store kampagner hver måned hvor du gratis kan vinde masser af kolde kontanter eller turneringsbilletter.

Snyd ikke dig selv for at blive kunde hos en af de bedste udbydere af online poker og få op til $2500 i bonus i dag helt gratis. Opret Betfair konto her