Betting

Da denne blog blev startet i 2009, var det primært poker og casino, som optog os, når vi gamblede på nettet. Det gør det for såvidt stadigvæk, men også betting er blevet voldsomt interessant i Danmark, hvor der i dag er mange flere bookmakere med dansk licens.

I denne artikel om betting forsøger vi at klæde dig på til jagten på den bedste bookmaker i Danmark netop nu.

Det er i sagens natur ingen let opgave, for den bookmaker som er perfekt for dig, har måske ikke de odds din nabo leder efter. Derfor forsøger vi at “satse sikkert” – for nu at blive i betting-terminologien –  når vi peger dig i retning af et par store, solide bookies med masser af betting og odds på plakaten.

 

Verdens største online bookmaker

bet365-580x330

Besøg bet365.dk

Lad os bare komme i gang med verdens største online bookmaker, bet365. Det siger sig selv, at når man har en position som verdens største spilleside på nettet, så har man selvfølgelig også lidt af hvert på hylderne, når det kommer til høje odds og betting-muligheder.

Hos bet365 får du den komplette betting-pakke. Så nemt kan det siges.

Som aktiv kunde kan du live-streame masser af sport helt gratis og bruge din foretrukne bookie som TV-kanal, og samtidigt er det så smart indrettet, at du selvfølgelig har live-odds på kampene lige ved hånden, når de streames.

bet365 er leveringsdygtig i odds på stort set alt tænkeligt i betting-verdenen, uanset om det er sport, underholdning eller politik. Samtidigt er alle bookmakerens funktioner tilgængelig fra mobil og tablet, så du kan tage bet365 med på farten og aldrig gå glip af et saftigt bet.

 

Danmarks største bookmaker

oddset

Spil på Oddset online >>

Danske Spils Oddset er uden sammenligning den mest benyttede betting-bookie i Danmark. Det gør samtidigt Danske Spil til Danmarks største bookmaker.

Ingen andre firmaer i Danmark har i de senere år postet flere penge i reklamer i det danske samfund, end Danske Spil. Du ser reklamerne for Oddset, Lotto og deslige allevegne i det offentlige rum, på TV og på nettet.

Heldigvis er der også noget godt at reklamere for, for Oddset er bestemt en seriøs bookmaker, man bør have med i sine betting-overvejelser.

Oddset udmærker sig i særlig grad ved at have stor fokus på danske interesser, hvilket betyder, at du nok ikke finde en bookmaker med dansk licens, som har flere “danske odds” end Danske Spil. Med danske odds tænker vi på muligheden for at spille på populære TV-programmer som Vild Med Dans og X-Factor, men også relevante emner fra politikkens verden, såsom odds på Folketingsvalg og lignende.

 

Værd at vide om betting bonussen

Når du nu overvejer at oprette en ny betting-konto hos for eksempel Danske Spils Oddset, skal du være opmærksom på, at du tilbydes en lækker velkomstbonusser, når du sætter penge ind første gang.

Bonussen hos Danske Spil er på 500 kr. Dét der er værd at vide omkring betting bonussen er, at de er underlagt et gennemspilskrav, før pengene kan hæves til banken.

Disse krav ændres fra tid til anden, og derfor vil vi ikke forsøge at liste kravene her, af frygt for at videregive forældet information, når du læser disse linjer. I stedet vil vi opfordre dig til, at læse mere om gennemspilskravet for bonussen på Danske Spils hjemmeside, hvor alle regler og vilkår for betting-bonusserne står nøjagtigt beskrevet.

Det er selvfølgelig altid en god idé, at tage imod en betting bonus, hvis man gerne vil have lidt ekstra at rutte med på kontoen. Indbetaler du f.eks. 500 kr. hos Danske Spil, får du 500 kr. ekstra at spille for med det samme, og dit budget vil altså være på 1.000 kr. fra start.