Betsafe Poker deler pakker til GSOP Live ud

På rekord tid er Grand Series of Poker blevet en af de mest velbesøgte turneringstyper i Europa, og du har mulighed for at vinde pakker til både GSOP Live såvel som den kommende udgave af GSOP Online direkte hos Betsafe Poker. I september måned giver Betsafe Poker præmier for hele $12500 ud til deres loyale spillere, og alt hvad du skal gøre for at kræve din andel af de mange gevinster er at spille med i en daglig freeroll hvor du kan vinde point til det store leaderboard. Skulle du, når måneden er omme, være den spiller som har optjent flest point vil du vinde en pakke til enten GSOP Prag eller Grækenland.

Flotte præmier

De 3 bedste spillere vil vinde en pakke til en værdi af $3600 til en valgfri GSOP Live turnering, og de øvrige deltagere kan også se frem til meget flotte gevinster. Der er nemlig foruden de store pakker til GSOP Live også flere turneringsbilletter på spil til en af de mange store GSOP VII events som spilles online hos Betsafe Poker. Du har således muligheden for at vinde et sæde til enten Event 10, 16 eller 17.

Spil med hver dag

Opret dig hos Betsafe Poker med det samme og spil med i den daglige freeroll der bliver spillet 21.00 dansk tid og se hvor mange point du kan optjene. Det er særdeles nemt at være med, og det kræver bare et indskud for at kvalificere sig til en af de mange præmier. Skulle du blive en af de heldige vindere af de famøse GSOP Live pakker kan du desuden helt selv bestemme hvilken turnering du vil med til. Der er derfor frit valg på alle hylder, så lad ikke denne fantastiske kampagne gå dig forbi, og opret din konto med det samme.